Referanser

Kundeaksessen er i våre øyne den mest kritiske delen av enhver nettutbygging. Det er her førsteinntrykket av nettleverandøren skapes. I den stadig tøffere konkurransen om sluttkundenes gunst har ikke netteieren råd til å komme skjevt ut fra start i et kundeforhold. Det er derfor viktig at montørene som skal møte sluttbrukeren kan kundebehandling. Fibbers montører er vant til å jobbe hjemme hos folk og vet hvordan de skal møte sluttkunden på en måte som skaper et godt førsteinntrykk.

Vi lever av fornøyde kunder. Derfor er vi glade for å ha så mange av dem. Se hva noen av dem sier her:Sluttbrukere:

Jan Robert Johnsen
Kvartalsstyret, Gråbeinskvartalet

Jeg vil på vegne av Gråbeinkvartalet frembringe en varm hilsen til deres to hyggelige installatører som har holdt på hos oss, som jeg håper dere vil bringe videre:

Det er meget sjelden – om noen gang – at vi har opplevd så engasjerte, hjelpsomme fagfolk med topp yrkesstolthet som dere to. Dere har ytet personlig service som er forbilledlig for alle som jobber i yrker med tett kundekontakt. Dere skal ha skryt for vennlighet, fleksibilitet og vennlig rådgivning overfor beboerne underveis. Det har også blitt bemerket av flere at dere har ryddet etter dere. Det er virkelig ikke noe man forventer i 2016, men som blir lagt merke til og satt pris på.

Som representant for kvartalet, har undertegnede aldri hatt mindre å gjøre i forbindelse med installasjoner av noe slag. Det er helt tydelig at vi her har hatt med erfarne folk som både kan tenke, beslutte og handle selv, og som har ført til at det har vært en glede å samarbeide med dere.

At dere i tillegg alltid er blide og hyggelige, gjør at jeg alltid ser frem til å møte dere igjen - selv om det skjer når noen har kuttet linja vår! Gullmedalje!

På vegne av 99 kunder i Gråbeinkvartalet, tusen takk for virkelig topp service!»

Mette Olsen
Exela Technologies AS

Hils til 'gutta dine' hyggelige og hjelpsomme. Takk for raskt utført arbeide.

Anne-May Stoltenberg
Hei, har akkurat fått installert Altibox av 2 gutter fra Tyrkia og makan til hyggelige folk skal du lete lenge etter

Anders Jacobsen
Jeg hadde 2 svært hyggelige og hjelpsomme karer her Torsdag 23/5. Terninkast 6:)

Sluttkunde/Beboer
Jeg vil passe på å sende en mail for å skryte av de to installatører som var hos oss på Nesøya idag. En ting er at de var presise, hvilket man dessverre sjeldent forventer av håndverkere. Men det viktige var at de var veldig blide, høflige, informative, effektive og hjelpsomme. Både selve installasjonsarbeidet og oppsett av bruker. Terningkast seks!

Sluttkunde/Beboer
Hei Hadde besøk av 2 hyggelige karer som monterte opp fiber hos oss i går. Gir disse gutta topp 10 . vi er kjempe fornøyd :)

Sluttkunde/Beboer
Takk for fin service.

Sluttkunde/Beboer
Fikk besøk av to hyggelige menn fra fibber,som med stor tålmodighet forklarte og installerte internett hos meg! Det er ikke alltid så lett for oss eldre å forstå alt det nye som kommer. Tusen takk!

Sluttkunde/Beboer
Hallo... takk for kjapp og hyggelig leveranse av trekkerør. Nå er de i bakken, klar for å komme i hus. Håper på en like kjapp montering da vi har små barn som er avhengig av data for å gjøre lekser, og som sliter litt for tiden. På forhånd takk

Sluttkunde/beboer

Jeg vil du gjerne skal notere at de var ikke bare hyggelige, men dyktige og samvittighetsfulle. Og at du videreformidler min takk til deres Avdeling/Sjef

Sluttkunde/beboer

... installed the cables for me tonight and were very helpful, nice and (something I have not seen before) cleaned afterwards! They accommodated the installation according to my schedule and managed to come today. Which I really appreciated as I have a very busy schedule, and I did not have any internet yetNetteiere:

Prosjektleder, netteier 1

... ringde in och skröt om montörerna till Fibber. Installationen hos familjen var komplicerad, men det löstes galant.
Han har aldrig någonsin mött så hyggelige och lösningsorienterade installatörer. Ren och skär kvalité rakt igenom

Prosjektleder, netteier 1

En kunde i Thorvald Meyers gate 46 som Magne og Basil var hos i dag ringte og var så utrolig fornøyd med kjempegod service fra to kjempehyggelige gutter, så hun ønsket at de skulle få denne tilbakemeldingen ;)

Prosjektleder, netteier 2

... disse to sendte vi til en kunde som var meget misfornøyd pga at det ikke var fiber klar i leiligheten. … Vi sendte noen av Fibbers beste menn for å løse casen. Det endte med at kunden kontaktet oss for å takke for særdeles godt arbeid med følgende melding: "Dette var profesjonelle og meget løsningsorienterte gutter. De jobbet virkelig effektivt, samtidig som de var litt morsomme."

Det er godt å kjenne på at partnere som representerer oss ute hos våre kunder er så gode representanter.